Waarom kiezen voor stainless steel sieraden? - Rosa Jewels

Waarom kiezen voor stainless steel sieraden?

De sieraden van Rosa Jewels worden allemaal van hoogwaardig roestvrij staal met daarop een gouden plating gemaakt. Roestvrijstalen sieraden zijn sieraden die, zoals de naam al doet zeggen, niet zullen gaan roesten. Daarnaast zal ook de kleur niet snel vervagen, wat bij gold plated sieraden wel vaak het geval is. Je kunt de roestvrije sieraden daarom gewoon blijven dragen wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten, zonder bang te hoeven zijn dat ze lelijk worden. Hierdoor heb jij gegarandeerd lang plezier van jouw sieraden!

 

De voordelen van stainless steel sieraden

Stainless steel sieraden hebben veel voordelen in vergelijking met sieraden gemaakt van andere materialen. Zo zijn stainless steel sieraden:

  • Roestvrij
  • Hypoallergeen
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • 100% te recyclen

Hoe worden gouden roestvrijstalen sieraden gemaakt?

Gouden stainless steel sieraden worden van roestvrij staal met een gouden plating gemaakt. Roestvrij staal is van nature zilverkleurig, maar kan eenvoudig een gouden kleur krijgen dankzij een gouden plating. Roestvrij staal is de meest ideale ondergrond voor een gouden plating, aangezien de plating erg goed aan het roestvrijstalen oppervlak hecht waardoor de gouden kleur lang zal blijven zitten en niet snel zal verslijten. Daarnaast worden de sieraden dankzij het gebruik van stainless steel een stuk betaalbaarder, zeker in vergelijking met 14 karaat of 18 karaat gouden sieraden!

Terug naar blogs