Wat is de werking van edelstenen? - Rosa Jewels

Wat is de werking van edelstenen?

Wij waren als kind al helemaal gek op edelstenen! De prachtige kleuren, de unieke vormen… Het kon ook niet anders dan deze stenen te combineren tot sieraden. Maar wat is de werking eigenlijk van de stenen die wij gebruiken? Iedere edelsteen heeft zijn eigen betekenis en werking op het lichaam. Zo zorgt de ene edelsteen ervoor dat jij je innerlijke rust weer terugvindt terwijl de andere edelsteen je motiveert om aan het werk te gaan. Lees snel verder om erachter te komen wat de werking is van de edelstenen die wij gebruiken! 

De werking van amazoniet

Amazoniet is een verzachtende en bevrijdende edelsteen. Met deze steen breng je een stukje balans in het leven. Wel zo handig in de hectische wereld waar we tegenwoordig in leven! Amazoniet zorgt ervoor dat jij je rust weer terugvindt, waardoor er ruimte ontstaat voor positieve emoties en gevoelens. Heb jij te maken met diep verdriet? Dan kan amazoniet jou helpen te bevrijden van deze emoties. 

De werking van apatiet

Wil jij jezelf motiveren om iedere dag het beste uit jezelf te halen? Dan is de Apatiet Box Chain Ketting zeker een goede match. Deze bijzondere edelsteen vergroot jouw vitaliteit en daagt je uit om het beste van jezelf neer te zetten, terwijl jij en je geest toch goed in balans blijven. De edelsteen maakt je daarnaast ook sociaal opener en heeft een positieve invloed op je intellectuele vaardigheden. 

De werking van groene aventurijn

Deze groene aventurijn ketting kalmeert en harmoniseert het lichaam. Aventurijn zelf is een krachtige en helende steen die ervoor zorgt dat onverwerkte gevoelens toch een plaatsje weten te vinden, zodat jij door kunt gaan met groeien. De steen brengt je daarnaast op een rustige manier weer dichter bij je hart en leert hoe jij jezelf lief kunt hebben in iedere situatie.

De werking van parelmoer

Parelmoer heeft een krachtige en positieve invloed op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Parelmoer helpt jou te groeien en transformeren door de wijsheid in jou te stimuleren. Daarnaast staat parelmoer ook voor opoffering en liefde. 

De werking van rozenkwarts

Rozenkwarts is een mooie en pure steen die je in contact kan brengen met onvoorwaardelijke liefde. Deze steen is een schitterend cadeau om aan jezelf te geven, maar kan ook heel goed gegeven worden aan iemand die je dierbaar hebt. De steen helpt je door te groeien, jezelf te accepteren en jezelf te vergeven. Daarnaast heeft de steen een kalmerende werking waar je nooit genoeg van kan hebben!

De werking van turqueniet

Turqueniet lijkt qua uiterlijk erg sterk op turquoise vanwege de opvallend blauwe kleur. De steen werkt kalmerend op het lichaam en versterkt daarnaast de positieve eigenschappen die je bezit. Hierdoor helpt de steen jou als drager boosheid en woede onder controle te houden. De steen zorgt er daarnaast ook voor dat je minder kritisch bent en meer geduld hebt Daarnaast bevordert de steen ambitie en helpt jou bij het zoeken van creatieve oplossingen.  

De werking van turquoise

Turquoise is niet alleen een prachtige steen om naar te kijken, maar is ook nog eens een steen met een heel bijzondere werking. De steen beschermt je bijvoorbeeld tegen de negatieve invloeden waar je dagelijks misschien mee te maken hebt en trekt daarnaast optimisme, levenskracht, gezondheid en vreugde aan. De steen helpt je daarnaast om trouwe vriendschap en liefde te vinden, evenals respect voor jezelf. Kortom, een schitterende steen om dagelijks bij je te dragen!

Terug naar blogs