Contact

Heb je een vraag over een bepaald sieraad of over je bestelling? Dan kun je ons een mail sturen via info@virelle.nl. Vergeet niet je ordernummer toe te voegen.

Wij raden je aan om de veelgestelde vragen hieronder ook even door te lezen, misschien staat je antwoord er wel tussen! Zit je nog steeds met vragen of heb je een opmerking? Neem dan contact met ons op via de mail. 

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Levertijden variëren per sieraad en is afhankelijk van onze voorraad. Doorgaans geniet je binnen 1-5 werkdagen van je nieuwe sieraden. Voor een actuele weergave van je levering raden wij aan de status van je bestelling te controleren op onze Track & Trace pagina.

Heb je een bestelling zo snel mogelijk nodig? Neem dan voordat je bestelt even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bedankt voor je begrip en geduld!

Ik heb geen bevestiging van mijn order ontvangen.

Geen bevestiging gehad? Kijk ook even in de spam! Hier komt helaas nog vaak de bevestigingsmail terecht.

Kan ik een artikel uit mijn bestelling omruilen?

Soms is het nog mogelijk om een bestelling aan te passen nadat deze geplaatst is. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij de aanpassing kunnen verwerken. Is het omruilen toch niet gelukt? Dan kun je alsnog een nieuwe order plaatsen met het juiste artikel!

Wat moet ik doen als mijn sieraad beschadigd of defect aankomt?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op en stuur indien mogelijk foto's van het beschadigde of defecte artikel. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen door een vervanging te sturen of een terugbetaling te regelen!

Zijn jullie sieraden allergievrij?

Onze sieraden zijn nikkelvrij en hypoallergeen, wat betekent dat ze over het algemeen veilig zijn voor mensen met een gevoelige huid. Raadpleeg echter altijd de productbeschrijving voor specifieke details over de materialen.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Voor meer informatie over het retourneren van jouw bestelling verwijzen wij naar onze Verzenden & retourneren pagina.