De werking van edelsteen sieraden - Rosa Jewels

De werking van edelsteen sieraden

Misschien komt het door de energievelden die edelstenen uitstralen of misschien is het wel de schoonheid van de edelsteen die een goede uitwerking op ons heeft. Edelsteen sieraden zijn al eeuwen enorm populair en dat is niet zonder reden! Bij Rosa Jewels geloven wij erin dat de eigenschappen en de betekenis van edelstenen de waarde van de sieraden zeker verhogen. Misschien draag jij wel een amazoniet ketting om jouw leven meer in evenwicht te brengen of je draag een rozenkwarts ketting om je creativiteit en je liefde te vergroten. Benieuwd naar de werking van edelsteen sieraden op jouw lichaam? Lees dan snel verder! 

 

Het kiezen van een edelsteen

Er zijn ontzettend veel edelstenen, van een opvallende tijgeroog tot een zomerse turquoise. Iedere edelsteen verschilt in uiterlijk en heeft daarnaast ook een andere werking op het lichaam. Het kiezen van de steen is hierdoor erg persoonlijk, want iedereen kan op andere gebieden wel een beetje extra steun gebruiken. Wil jij iemand een edelsteen ketting cadeau doen of ben je op zoek naar een edelsteen armband voor jezelf? Dan is het aan te raden om even naar de persoonlijke situatie te kijken.

Kijk bijvoorbeeld naar het gevoel dat je graag op wilt wekken, zoals een energiek gevoel, of kijk naar een knelpunt in het leven, zoals veel drukte op het werk. Ga op zoek naar een edelsteen die daarbij aansluit en die jou kan geven wat jij nodig hebt. Voel jij je aangetrokken tot een bepaalde edelsteen ketting? Dan is dat ook een teken dat het sieraad goed bij jou past.

Waarom edelsteen sieraden?

Hoe meer jij lichamelijk contact maakt met de edelsteen, hoe krachtiger de werking. Daarom is het een heel goed idee om edelstenen als sieraden te dragen. Door een ketting met een bepaalde edelsteen te dragen, wordt jouw lichaam zich bewust van de energie van de steen en kan deze energie gelijk aan het lichaam worden afgegeven. Daarnaast staan edelsteen sieraden natuurlijk ook nog eens prachtig, wat een bijkomend voordeel is!

Edelsteen sieraden opladen

Je kunt jouw edelsteen sieraden opladen door het sieraad voor minimaal 1 nacht in het maanlicht te leggen. Je kunt jouw sieraad in dit geval gewoon op de vensterbank leggen. Door jouw edelsteen sieraad in het maanlicht te leggen wordt de natuurlijke energie van de steen weer aangevuld. Je kunt jouw edelsteen sieraden ook voor 24 uur op een bergkristal leggen om het sieraad op te laden. Dit is een veilige en zachte manier om jouw sieraden weer energie te geven!

Ben jij op zoek naar een mooie edelsteen armband of een edelsteen ketting? Kijk dan zeker even op Rosa Jewels. In de collectie vind je de mooiste handgemaakte roestvrijstalen gouden edelsteen sieraden!

Terug naar blogs