Verzenden & retourneren

Verzenden

Momenteel zijn we bezig met uitbreiden, wat kan resulteren in variabele levertijden. Als klein bedrijf werken we met beperkte voorraden en streven we ernaar om onze levertijden te verbeteren. Momenteel kunnen we echter nog geen kortere levertijden van 1-2 werkdagen aanbieden.

Gemiddelde levertijden

Bij Virelle nemen we je graag mee achter de schermen van ons distributienetwerk. Levertijden variëren per sieraad en is afhankelijk van onze voorraad. Doorgaans geniet je binnen 1-8 werkdagen van je nieuwe sieraden.

Heb je een bestelling zo snel mogelijk nodig? Neem dan voordat je bestelt even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bedankt voor je begrip en geduld!

 

Retourneren

Wil jij jouw bestelling geheel of gedeeltelijk terugsturen? Dat is geen probleem. Ergens hebben wij of het sieraad tekortgeschoten en hiervoor willen wij ons excuus aan jou aanbieden. Je kunt jouw bestelling, mits in originele staat en verpakking, gewoon naar ons terugsturen. 

 

Het retourneren van niet-gedragen sieraden

Sieraden die niet in de final sale zijn gekocht, kunnen binnen 14 dagen na levering teruggestuurd worden. De verzendkosten zijn in dit geval voor eigen rekening. Vaak kunnen de sieraden via brievenbuspakketje teruggestuurd worden.

Stuur ons een mailtje op info@virelle.nl om je retourzending aan te melden en het retourformulier te ontvangenRetouren die niet bij ons gemeld zijn, kunnen wij niet verwerken. Voeg in de mail je ordernummer toe (je ordernummer staat in je verzendbevestiging, check ook even je spam). Graag horen wij ook de reden van je retour, zodat we waar mogelijk verbeteringen door kunnen voeren!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op zodat jij zonder zorgen je order terug kunt sturen.

Let op! Zonder ordernummer en track & trace kunnen wij helaas geen retouren aannemen. Zorg ervoor dat het ordernummer duidelijk op het pakketje of op het retourformulier vermeld wordt en dat de track & trace code via de mail met ons gedeeld wordt.

 

Is er een fout gemaakt tijdens het productieproces van een sieraad dat je besteld hebt? Dan zullen we samen naar een passende oplossing kijken, zodat jij alsnog met een blij gevoel bij ons kunt shoppen! Neem in dit geval even contact met ons op via de contactpagina.

 

Het retourneren van gedragen sieraden/ sale sieraden

Sieraden waarvan het label is verwijderd of sieraden die gedragen zijn kunnen vanwege hygiënische redenen helaas niet naar ons teruggestuurd worden. Helaas kunnen we ook geen retouren accepteren voor final sale sieraden.

Virelle is niet verantwoordelijk voor sieraden die zijn verloren of gestolen. Daarnaast zijn wij ook niet verantwoordelijk voor sieraden die niet door ons gerepareerd of aangepast zijn.